Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Bedrukte tasjes

Op zoek naar bedrukte tassen? Dan bent u bij World Present op het juiste adres. Wij leveren iedere soort bedrukte tas aan u. Zit er niets bij? Bestel dan bedrukte tassen op maat. Niets is origineler dan bedrukte tasjes die niemand anders heeft! U kunt de tassen bedrukken met een foto van u, maar u kunt de bedrukte tasjes ook cadeau geven aan iemand anders. Bedrukte tassen zijn ook leuk om cadeau te geven aan uw personeel, door het logo krijgen ze een persoonlijk én functioneel cadeau.

Alle bedrukte tassen

World Present zou geen tassendrukker zijn, als er weinig keuze uit bedrukte tasjes was. Misschien is er zelfs wel teveel keuze uit bedrukte tassen. U kunt kiezen uit een bedrukte tas in de vorm van een: rugzak, congrestas, trolley/koffer, draagtas, reistas/sporttas, opvouwbare tas, strand/boodschappen-tas, laptoptas, koeltas/picknicktas en schoenentas of toilettas. Ook bij deze categorieën vindt u een bedrukte tas in vele vormen, maten en kleuren. Ten slotte kunt u een bedrukte tas op maat kiezen.

Bedrukte tas op maat

Wilt u liever originele bedrukte tasjes? Of heeft u een speciaal ontwerp voor een bedrukte tas in uw hoofd? Dan zijn bedrukte tassen op maat iets voor u. Afhankelijk van het materiaal van de bedrukte tas en het land van herkomst moet u een minimum aantal bedrukte tasjes bestellen. Zo bestellen mensen bijvoorbeeld bedrukte plastic draagtassen, bedrukte papieren draagtassen, bedrukte schoudertassen of messenger bags van polyester/nylon en PP woven en non woven tassen.

Neem gerust contact op voor de opties van bedrukte tassen.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.