Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Boodschappentas bedrukken

Heeft u een winkel en wilt u graag boodschappentassen laten bedrukken? Dan bent u bij World Present op het juiste adres. Door een boodschappentas te bedrukken brengt u uw bedrijf goed in de spotlights en daardoor krijgt u meer naamsbekendheid. Bovendien is het goedkoop om herbruikbare boodschappentassen te bedrukken. U betaalt weinig en krijgt er extra klanten voor terug. U kunt de boodschappentas bedrukken met een logo, communicatie-uiting, adresgegevens, logo of foto.

Soorten boodschappentassen

U kunt een boodschappentas laten bedrukken in verschillende soorten, maten en (glanzende) kleuren. World Present biedt u onder andere aan: boodschappentassen non woven, bedrukte boodschappentas design, een biologische tas, een katoenen tas, verschillende shoppingsbags, vrijetijdstassen, brede en smalle boodschappentassen, handige winkeltassen, multishoppers, koeltassen en winkelwagentassen. Ook kunnen wij boodschappentassen bedrukken op maat.

Waarom een boodschappentas bedrukken?

Bedrijven willen niet voor niets boodschappentassen bedrukken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat naamherkenning leidt tot een positievere attitude ten opzichte van een bedrijf. Als klanten moeten kiezen uit een ‘bekend’ bedrijf en onbekend bedrijf, zullen zij altijd kiezen voor dit bedrijf. Een boodschappentas bedrukken zorgt dus voor meer klanten en omzet. Ook een creatieve boodschappentas zal bijdragen aan de herkenning. Laat snel een tas op maat bedrukken naar wens!

Neem contact op voor de opties van boodschappentassen bedrukken.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.