Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Draagtassen bedrukken

World Present is specialist in het produceren van bedrukte draagtassen. Bedrukte draagtassen zijn voordelig voor de promotie van een bedrijf of merk: iedereen ziet de bedrukte draagtassen. En dat, terwijl draagtassen bedrukken u weinig geld kost. U kunt de draagtassen bedrukken met een logo, boodschap, slogan of adresgegevens. Maar bedrukte draagtassen zijn ook ideaal om als cadeau te geven aan een kind of volwassene: denkt u aan draagtassen die bedrukt zijn met een leuke foto.

Soort draagtassen

World Present heeft een breed assortiment draagtassen om te bedrukken met een foto of logo. Op onze website kunt u bij de categorie bedrukte draagtassen kiezen uit o.a.: non woven bedrukte draagtassen, plastic draagtassen, katoenen bedrukte draagtassen, draagtassen met korte en lange hengsels, biologische draagtassen die zijn bedrukt, budget draagtassen,  shoppingbags en schoudertassen. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende (glanzende) kleuren en vormen.

Maatwerk draagtassen bedrukken

Wilt u draagtassen die bedrukt zijn en anders dan die van anderen? World Present levert maatwerk bij draagtassen bedrukken. U kunt zelf aangeven welk ontwerp u wenst, wij passen ons daarop aan. Bij het draagtassen bedrukken is er wel een minimumeis, maar deze is afhankelijk van het materiaal van de draagtassen die wij bedrukken en de herkomst. Bij ons krijgt u altijd een originele draagtas.

Ook draagtassen die bedrukt zijn? Neem dan snel contact op met World Present.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.