Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Over tassenbedrukken.eu

Tassenbedrukken is een initiatief van World Present bv (www.worldpresent.nl).

World Present bv is een groothandel in relatiegeschenken, bedrijfskleding en promotioneel textiel. Wij bestaan al sinds 1960 en hebben naast een grote showroom de beschikking over een eigen drukkerij (inpandig). Doordat wij niet afhankelijk zijn van derden zijn wij als geen ander in staat om een goede constante kwaliteit te bieden. En dit allemaal natuurlijk zonder concessies te doen aan de goede service en snelle levertijden.

Wij bieden een zeer groot aantal verschillende tassen aan. Mede hierom hebben met deze site geprobeerd om het aanbod duidelijk weer te geven. Nadat u een keuze heeft gemaakt heeft u bovenaan elke pagina een drietal filters tot uw beschikking om de resultaten te verfijnen, de sortering is standaard van prijs laag naar hoog.. U zou snel tot een goede keuzen moeten kunnen komen.
Uiteraard kunt u bij ons met al uw vragen terecht, ook als het door u gezochte artikel er niet bij staat. Bel naar 088-773 73 00 of e-mail naar sales@tassenbedrukken.eu.

Hieronder een foto van ons pand met inpandige drukkerij:


 

De deuren van onze mooie showroom staan altijd open. Dus loop gerust even binnen voor nieuwe ideeën en een heerlijk kopje koffie.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

 

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.