Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Plastic bedrukken

Plastic tassen bedrukken: dat kan World Present als geen ander! Plastic tassen bedrukken zorgt voor een goede promotie van uw bedrijf of merknaam, want plastic tasjes worden veel gebruikt. Nog een voordeel van plastic tasjes bedrukken is dat het u relatief weinig geld kost. World Present kan het plastic bedrukken met een reclameboodschap, adresgegevens, logo of foto. Zorg ook voor meer naamsbekendheid en laat plastic tassen bedrukken die u meegeeft aan uw klanten en personeel.

Soorten plastic tassen

World Present heeft een ruim aanbod aan plastic om te bedrukken. Op deze website kunt u bij de verschillende categorieën plastic tassen uitzoeken. U kunt de volgende plastic tassen laten bedrukken: een plastic schoenentas/toilettas, een plastic draagtas en een plastic boodschappentas. Ook de kleur en vorm van de tassen verschilt. Wilt u originele plastic tasjes laten bedrukken? Neem dan contact op met World Present en bespreek de opties voor plastic tassen bedrukken op maat.

Waarom plastic bedrukken?

Plastic tasjes bedrukken doen bedrijven natuurlijk niet voor niets. Zij hopen meer naamsbekendheid te krijgen door hun logo op plastic tassen te bedrukken. Werkt dat? Ja, als bedrijven niet steeds een andere tas gebruiken en zorgen voor herkenning. Of door juist een extreem creatieve tas aan te leveren, iets wat ook mogelijk is bij World Present: laat plastic tasjes bedrukken op maat. Onderzoek heeft uitgewezen dat naamsbekendheid een positieve werking heeft op een bedrijf.

Ook plastic tassen bedrukken? Neem dan snel contact op met World Present.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.