Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Rugzak met naam

Een rugzak met naam is altijd handig: niet alleen raken kinderen met een naam op hun rugzak niets meer kwijt, ook voor volwassenen die veel reizen is een naam op hun rugzak erg fijn. U kunt een rugzak bedrukken met een naam, maar u kunt ook een rugzak bedrukken met het logo van uw bedrijf of met een foto van iemand. Een naam op een rugzak bedrukken is een leuk cadeau voor iemand die gaat reizen, maar ook voor uw personeel is een rugzak bedrukken leuk om te geven.

Soorten rugzakken met naam

Voordat u een rugzak met naam laat bedrukken, kunt u kiezen uit het brede assortiment rugzakken van World Present. De rugzakken met naam verschillen in soort, vorm en kleur. U kunt zoal kiezen uit een: rugzak non-woven, opvouwbare rugzakken, katoenen rugzakken, rugzakken met capuchon, oprolbare rugzakken met katoensluiting, citybags, rugzakken voor sport, kinderrugzakken, triangel rugzakken en nog veel meer. Wilt u een originele tas? Wij maken bedrukken ook rugzakken op maat.

Rugzak met naam op maat

U kunt uw naam laten drukken op een rugzak uit een van de bestaande categorieën, maar u kunt
uw naam ook op een rugzak bedrukken op maat. U kunt dus unieke rugzakken met naam ontwerpen. World Present werkt de rugzak met naam verder uit en levert uw rugzak op maat bij u af. U bepaalt zelf de vorm, het soort tas en de kleur. Een rugzak met naam is uniek: niemand heeft dezelfde tas!

Ook uw naam op een rugzak? Neem dan gerust contact op met onze service.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.