Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Tas bedrukken met foto

Steeds meer mensen laten een tas bedrukken met foto. Zeg nou zelf: een tas met eigen foto is ook echt leuk! Je kunt een (schouder)tas bedrukken met een eigen foto, maar u kunt ook een tas bedrukken met een foto van iemand anders, als cadeau. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf met tassen? Dan kunt u een tas bedrukken met een logo als foto. U kunt de (schouder)tas met foto dan geven aan uw personeel tijdens een personeelsuitje. Functioneel en persoonlijk tegelijkertijd!

Alle soorten tassen met foto

Wanneer u een tas laat bedrukken met foto, dan heeft u de keuze uit een groot aantal (schouder) tassen. Zo kunt u kiezen uit een congrestas, schoudertas, draagtas, rugzak, reistas/sporttas, strandtas /boodschappentas, opvouwbare tas, laptoptas, trolley/koffer, koeltas/picknicktas en toilettas of schoenentas. Iedere categorie beschikt weer over veel tassen die u kunt bedrukken met een eigen foto of logo van uw bedrijf. Wilt u een originele (schouder)tas? Dan is een tas op maat iets voor u.

Maatwerk tas met eigen foto

Wilt u een originele tas bedrukken met foto? World Present levert ook een (schouder)tas met foto op maat. U moet wel een minimum aantal (schouder)tassen bestellen als u een tas met eigen foto op maat wilt hebben. Dit verschilt per materiaal en herkomst van de tas. Enkele voorbeelden van deze unieke tassen die u kunt bedrukken met een foto zijn: papieren (schouder)tassen met een gedraaid koord, plastic (schouder)tassen, en schoudertassen van polyester/nylon.

Ook een schoudertas met eigen foto? Neem gerust contact op met onze service.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.