Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Tas met foto

Een tas met foto wordt steeds populairder is Nederland. Fototassen kun je bedrukken met een foto van uzelf, maar u kunt de foto tassen ook bedrukken met een foto van iemand anders; als cadeau. Wilt u uw bedrijf promoten? Dan kunt u ook uw logo als foto laten afdrukken op uw foto tas. Geef de fototassen bijvoorbeeld cadeau aan uw personeel. Een tas met foto is persoonlijk en tegelijkertijd functioneel. World Present maakt de mooiste foto tassen in de eigen drukkerij; bekijk gerust de site.

Alle soorten fototassen

Als u een foto tas online wilt bestellen, dan heeft u bij World Present de keuze uit enorm veel fototassen. U kunt kiezen uit een draagtas, rugzak, congrestas, schoudertas, reistas &sporttas, strand & boodschappentas, laptoptas, opvouwbare tas, trolley & koffer, koeltas & picknicktas en schoenentas en toilettas. Binnen deze categorieën heeft u de keuze uit enorm veel tassen, zodat u altijd een geschikte foto tas vindt. Liever originele foto tassen? Wij lever ook foto tassen op maat.

Maatwerk foto tassen

Wilt u een tas met foto die custom made is, ofwel voor de klant gemaakt? World Present heeft voor iedereen geschikte fototassen en daarom kunt u hier ook foto tassen op maat bestellen. Er is wel een minimum aan het aantal foto tassen dat u moet bestellen. Dit verschilt per tas met foto en hangt af van het materiaal van de foto tas en het land van herkomst. Voorbeelden van fototassen op maat zijn papieren fototassen (met gedraaid koord), plastic foto draagtassen, en schoudertassen van polyester.

Ook een tas met foto laten afdrukken? Neem dan snel contact op met World Present.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.