Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Tas ontwerpen

Wilt u uw bedrijf promoten met een tas? Maak dan nu je eigen tas qua vorm, kleur en soort tas!
U kunt uw logo of een boodschap voor de tas ontwerpen. Een eigen tas ontwerpen zorgt voor creativiteit, waardoor uw bedrijf meer herkenning krijgt. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal leiden tot meer klanten en daardoor meer omzet. Een herbruikbare tas ontwerpen is goedkoop en simpel. Ook een tas ontwerpen op maat? Neem contact op met World Present en maak je eigen tas.  

Alle soorten tassen ontwerpen

Nu hoort u wel mooi: ‘’maak je eigen tas’’, maar welk soort tassen kunt u ontwerpen? World Present heeft een enorm groot aanbod tassen. Als u een tas gaat ontwerpen, dan kunt u kiezen uit de vorm, het soort tas en de kleur. Denkt u aan de volgende tassen: trolley&koffer, rugzak, congrestas, draagtas, reistas&sporttas, opvouwbare tas, strand&boodschappentas, laptoptas, koeltas&picknick-tas of een schoenen&toilettas. Wilt u een ander soort tas ontwerpen? Geef uw wensen bij ons op.

Waarom je eigen tas maken?

Een tas ontwerpen met een logo, foto, naam of boodschap is een leuk cadeau voor kinderen of uw personeel. Als u uw eigen tas maakt, dan geeft u een persoonlijk en functioneel cadeau. Het logo, de naam of de foto zorgt voor een unieke eigenschap van de tas: niemand anders zal dezelfde hebben. Bovendien kunt u reclame maken via herbruikbare tassen. Een tas ontwerpen op maat is gebonden aan een minimum aantal tassen die wij moeten ontwerpen. Dit hangt af van de soort en herkomst.

Ook een tas ontwerpen? Neem dan contact op en maak je eigen tas!

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.