Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Tasjes bedrukken

Een tas bedrukken is een leuk cadeau voor kinderen én volwassenen. U kunt ook tassen bedrukken voor uw personeel, bijvoorbeeld met een foto van het bedrijf of uw logo. De tassen zijn functioneel en persoonlijk tegelijkertijd. World Present kan alle soorten tasjes bedrukken voor u: of het nu gaat om een draagtas, rugzak of papieren tas. Wilt u originele tassen bedrukken? In de eigen drukkerij laat World Present tasjes bedrukken op maat. Zodat u een tas heeft, die niemand anders heeft.

Wij kunnen iedere tas bedrukken

Als u heeft besloten dat u een tas wil laten bedrukken, dan moet u eerst een keuze maken uit het soort tas. World Present heeft een enorm groot aanbod als het gaat om bedrukte tassen. U kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren en soorten. De soort tassen die wij bedrukken zijn de: toilettas/schoenentas, koeltas/picknicktas, laptoptas, strand/boodschappentas, opvouwbare tas, reistas/sporttas, draagtas, trolley/koffer, congrestas en rugzak. Wij bedrukken ook tassen op maat.

Tasjes bedrukken op maat

Als u écht iets speciaals wilt bestellen, dan kunt u ons vragen een tas te bedrukken op maat. In dit geval bepaalt u zelf wat de vorm, kleur en het soort van de tas is. Bij tassen bedrukken op maat moet u een minimum aantal tassen bestellen, afhankelijk van het soort tassen en de herkomst.
World Present laat bijvoorbeeld tassen bedrukken als plastic draagtassen, bedrukte congres- en schoudertassen van polyester/nylon en papieren bedrukte tassen met een gedraaid koord.

Ook tasjes laten bedrukken? Neem gerust contact op met World Present.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.