Advies nodig? Bel 088-7 73 73 00!

Tassen met naam

Een naam op uw tas, zou dat niet handig zijn? Bij een tas met naam kunt u denken aan een naam van een kind, maar ook aan de naam van uw bedrijf. U kunt een tas met naam cadeau doen aan een kind of aan uw personeel. Tassen met naam zijn creatief, origineel en functioneel tegelijkertijd. Met een naam op een tas zal een kind nooit zijn tas kwijtraken. En uw bedrijfsnaam op een tas zorgt voor promotie die reikt tot een brede doelgroep. Tassen met naam doen het bovendien altijd goed.

Soorten tassen met naam

Als u een naam op een tas wilt laten drukken, dan kunt u eerst kiezen uit de vele tassen die World Present u biedt. De tassen met naam verschillen qua vorm, kleur en soort. Wij bieden o.a. aan: laptoptas, koeltas/picknicktas, toilettas/schoenentas, congrestas, rugzak, strand/boodschappentas, opvouwbare tas, reistas/sporttas, draagtas en trolley/koffertas. World Present maakt ook tassen met naam op maat voor u. Iedere categorie heeft een ruim aanbod aan tassen met naam.

Tas met naam op maat

Tassen met naam zijn naast de bestaande categorieën ook beschikbaar op maat. Dat wil zeggen dat u originele tassen met naam voor een kind of personeel kunt bestellen, waarbij u zelf de vorm, kleur en het soort tas bepaalt. Een naam op uw tas is natuurlijk al vrij origineel, maar tassen met naam op maat zijn uniek: u bent er zeker van dat niemand anders een dergelijke tas met naam heeft.

Ook een tas met naam, voor bijvoorbeeld uw kind? Neem contact op met World Present.

U wordt nu direct teruggebeld door een van onze verkoopmedewerkers.